Hvem kler kjolen best?

Nok en gang har to kjendiser greid å velge samme kjole til samme premiere, og dette er heller ikke første gang dette skjer på en premiere. Hvem synes du kler denne kjolen best? Christina Aguilera med sin formfulle kropp eller action skuespilleren Angelina Jolie?-Hvem synes du kler kjolen best?

Mønster strikkegensere

Nå som den kalde høsten har kommet, lengter alle etter en varm strikkegenser å gjemme seg inni. Men en ting er sikkert, mønstrete strikkegensere dør aldri ut! Det er så behagelig og varmt å ha på seg,samtidig som det er moterikt også. Ikke alle er så særlig glade i mønstrete strikkegensere med knæsje farger på, men du kan alltids kjøpe deg en lys, og mer rolig strikkegenser. Det er så fint å bruke disse på vinteren\høsten!! HM har utrolig masse av disse, så det er bare å ta seg en tur ned dit hvis du har lyst på de.

Street style

Get inspired!

womensweardaily:
They Are Wearing: Paris Fashion Week

Jay wearing Tikiprint dress Soho NYC

 

Alexa Chung

 

Red and classic

Varm med høstens heteste strikk

STRIKKEFEST
Dyrisk trykk

Hvitt og varmt

Mønstermiks


Hvilken av disse strikketypene likte du?
Rosebroderi

Rosebroderi har blitt en høstens store trender. Dolce & Gabbana, Balmain og Tory Burch har nemlig gått tilbake i tid og hentet det tradisjonsrike rosebroderiet til sine plagg denne høsten. Så husk rosebroderiet denne høsten er ikke bare for bestmødre og bunader.

-Hva synes du om det?

Hvilken hals er din favoritt?

 

-Hvilke av disse likte du best?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012
weeklyfashion

weeklyfashion

16, PorsgrunnKategorier

Anbefaling Blogg Fashion Hot or Not Inspiration Mitt første innlegg Same dress Street Style

Arkiv

Oktober 2012 September 2012

Søk i bloggen

hits